Studentu motivācija katra darba grupas dalībnieka līdzvērtīgai iesaistei studiju moduļa apguvē
Zinātniski metodiskā konference "Izaicinājumi inženierzinātņu augstākajā izglītībā": tēžu krājums 2021
Anita Geriņa-Ancāne, Evija Krīgere, Arvīds Endziņš

Mūsdienu efektīvs studiju process vērsts uz moduļu apmācību, lai sekmētu kopīgus mērķus un sasniedzamos studiju rezultātus. Galvenais moduļa uzdevums ir dot zināšanas uzņēmējdarbības pamatos, kur studiju process notiek uz simulēta uzņēmuma struktūras bāzes, radot vidi un to problēmsituācijas, kas līdzvērtīgas reālajā uzņēmējdarbībā. Studiju moduļa gala koncepcijas reāla prototipa izstrāde un simulētās uzņēmējdarbības vides finanšu aprēķins daļai studentu dod motivāciju attīstīt savas idejas, piedaloties dažādos ideju attīstības projektos, kas savukārt sekmē papildu pieredzes un zināšanu gūšanu pēc sekmīga studiju moduļa apguves perioda.


Atslēgas vārdi
modulis, ideju ģenerēšana, radošuma veicināšana, domāšanas veidi
Hipersaite
https://ebooks.rtu.lv/product/rtu-masinzinibu-transporta-un-aeronautikas-fakultates-zinatniski-metodiskas-konferences-izaicinajumi-inzenierzinatnu-augstakaja-izglitiba-tezu-krajums/

Geriņa-Ancāne, A., Krīgere, E., Endziņš, A. Studentu motivācija katra darba grupas dalībnieka līdzvērtīgai iesaistei studiju moduļa apguvē. No: Zinātniski metodiskā konference "Izaicinājumi inženierzinātņu augstākajā izglītībā": tēžu krājums, Latvija, Rīga, 15.-15. aprīlis, 2021. Rīga: RTU Izdevniecība, 2021, 46.-47.lpp. e-ISBN 978-9934-22-672-4.

Publikācijas valoda
Latvian (lv)
RTU Zinātniskā bibliotēka.
E-pasts: uzzinas@rtu.lv; Tālr: +371 28399196