Zinātniskās darbības atbalsta sistēma
Latviešu English

Publikācija: Extracts of Japanese Quince Seeds - Potential Source of Antioxidants

Publikācijas veids Raksts konferenču tēžu krājumā
Pamatdarbībai piesaistītais finansējums Nav zināms
Aizstāvēšana: ,
Publikācijas valoda English (en)
Nosaukums oriģinālvalodā Extracts of Japanese Quince Seeds - Potential Source of Antioxidants
Pētniecības nozare 1. Dabaszinātnes
Pētniecības apakšnozare 1.4. Ķīmija
Autori Inese Mieriņa
Rasma Seržane
Maija Strēle
Jūlija Moskaļuka
Dalija Segliņa
Māra Jure
Atslēgas vārdi Japanese quince, seeds, antioxidants, polyphenols, amygdalin
Anotācija -
Atsauce Mieriņa, I., Seržane, R., Strēle, M., Moskaļuka, J., Segliņa, D., Jure, M. Extracts of Japanese Quince Seeds - Potential Source of Antioxidants. No: 6th Baltic Conference on Food Science and Technology "Innovations for Food Science and Production": Abstract Book, Latvija, Jelgava, 5.-6. maijs, 2011. Jelgava: Latvia University of Agriculture, 2011, 75.-75.lpp. ISBN 978-9984-48-045-9.
Pilnais teksts Pilnais teksts
ID 10074