Būvmateriālu tirdzniecības uzņēmuma attīstības iespējas
Būvuzņēmējdarbība un nekustamā īpašuma attīstība : Rīgas Tehniskās universitātes Inženierekonomikas un vadības fakultātes Būvuzņēmējdarbības un nekustamā īpašuma ekonomikas institūta zinātniskie raksti. 1.sēj. 2011
Indra Kalniņa, Svetlana Fjodorova

Zinātniskajā darbā par pētījuma objektu tiek izvēlēts būvmateriālu tirdzniecības uzņēmums SIA „Saimnieks– Serviss”. Tiek aplūkota pašreizējā situācija Latvijas uzņēmējdarbības vidē, būvniecības un būvmateriālu tirdzniecības nozares tendences, kā arī vispārīgs uzņēmuma SIA „Saimnieks–Serviss” raksturojums. Rakstā tiek izanalīzēta un novērtēta SIA „Saimnieks–Serviss” finanšu darbība, veicot tā gada pārskatu datu analīzi un aprēķinot dažādus rādītājus. Rakstā piedāvāti pasākumi SIA „Saimnieks–Serviss” finanšu darbības pilnveidošanai un attīstības iespējai.


Atslēgas vārdi
construction materials, trade, enterprise, development

Kalniņa, I., Fjodorova, S. Būvmateriālu tirdzniecības uzņēmuma attīstības iespējas. No: Būvuzņēmējdarbība un nekustamā īpašuma attīstība : Rīgas Tehniskās universitātes Inženierekonomikas un vadības fakultātes Būvuzņēmējdarbības un nekustamā īpašuma ekonomikas institūta zinātniskie raksti. 1.sēj. Rīga: RTU Izdevniecība, 2011, 77.-91.lpp. ISSN 2243-6030.

Publikācijas valoda
Latvian (lv)
RTU Zinātniskā bibliotēka.
E-pasts: uzzinas@rtu.lv; Tālr: +371 28399196