Dārzu labiekārtošanas un apzaļumošanas tirgus attīstības perspektīva Latvijā
Būvuzņēmējdarbība un nekustamā īpašuma attīstība : Rīgas Tehniskās universitātes Inženierekonomikas un vadības fakultātes Būvuzņēmējdarbības un nekustamā īpašuma ekonomikas institūta zinātniskie raksti. 1.sēj. 2011
Sarmīte Katkēviča, Tatjana Tambovceva

Darba ietvaros pētot pieejamos materiālus un analizējot tos, darbā tika apskatīti dārzu labiekārtošanas un apzaļumošanas teorētiskie un vēsturiskie aspekti, ar dārzu labiekārtošanu un apzaļumošanu saistītā statistiskā informācija. Darbā ir veikta dārzu labiekārtošanas un apzaļumošanas tirgus izpēte, tā raksturojošo rādītāju un ietekmējošo faktoru un risku analīze. Darbā ir apskatītas jaunākās tendences un to alternatīvas dārzu labiekārtošanā un apzaļumošanā. Darbā ir izpētīta dārzu un parku attīstības aktualitāte pilsētbūvniecības procesā, kā arī izstrādāti priekšlikumi dārzu labiekārtošanas un apzaļumošas tirgus perspektīvai.


Atslēgas vārdi
territory improvement and greening, market development prospects

Katkēviča, S., Tambovceva, T. Dārzu labiekārtošanas un apzaļumošanas tirgus attīstības perspektīva Latvijā. No: Būvuzņēmējdarbība un nekustamā īpašuma attīstība : Rīgas Tehniskās universitātes Inženierekonomikas un vadības fakultātes Būvuzņēmējdarbības un nekustamā īpašuma ekonomikas institūta zinātniskie raksti. 1.sēj. Rīga: RTU Izdevniecība, 2011, 103.-109.lpp. ISSN 2243-6030.

Publikācijas valoda
Latvian (lv)
RTU Zinātniskā bibliotēka.
E-pasts: uzzinas@rtu.lv; Tālr: +371 28399196