Augu eļļu oksidatīvās stabilitātes uzlabošana ar miežu graudu ekstraktiem
Apvienotais pasaules latviešu zinātnieku III kongress un Letonikas IV kongress: sekcija "Tehniskās zinātnes”: tēžu krājums 2011
Elga Ivdre, Maija Strēle, Inese Mieriņa, Māra Jure

-


Atslēgas vārdi
vegetable oil, oxidative stability, barley

Ivdre, E., Strēle, M., Mieriņa, I., Jure, M. Augu eļļu oksidatīvās stabilitātes uzlabošana ar miežu graudu ekstraktiem. No: Apvienotais pasaules latviešu zinātnieku III kongress un Letonikas IV kongress: sekcija "Tehniskās zinātnes”: tēžu krājums, Latvija, Rīga, 24.-27. oktobris, 2011. Rīga: RTU Izdevniecība, 2011, 101.-101.lpp. ISBN 9789934102271.

Publikācijas valoda
Latvian (lv)
RTU Zinātniskā bibliotēka.
E-pasts: uzzinas@rtu.lv; Tālr: +371 28399196