Rapšu eļļas oksidatīvās stabilitātes uzlabošana ar miežu graudu ekstraktiem
52. RTU Studentu zinātniskās un tehniskās konferences materiāli 2011
Elga Ivdre, Māra Jure, Maija Strēle

.


Atslēgas vārdi
oksidatīvā stabilitāte, miežu graudu ekstrakti, Soksleta aparāts

Ivdre, E., Jure, M., Strēle, M. Rapšu eļļas oksidatīvās stabilitātes uzlabošana ar miežu graudu ekstraktiem. No: 52. RTU Studentu zinātniskās un tehniskās konferences materiāli, Latvija, Rīga, 28.-28. aprīlis, 2011. Rīga: RTU Izdevniecība, 2011, 171.-171.lpp. ISBN 978-9934-10-260-8.

Publikācijas valoda
Latvian (lv)
RTU Zinātniskā bibliotēka.
E-pasts: uzzinas@rtu.lv; Tālr: +371 28399196