Zinātniskās darbības atbalsta sistēma
Latviešu English

Publikācija: Studies of the Oil and Meal of Japanese Quince Seeds

Publikācijas veids Raksts konferenču tēžu krājumā
Pamatdarbībai piesaistītais finansējums Nav zināms
Aizstāvēšana: ,
Publikācijas valoda English (en)
Nosaukums oriģinālvalodā Studies of the Oil and Meal of Japanese Quince Seeds
Pētniecības nozare 1. Dabaszinātnes
Pētniecības apakšnozare 1.4. Ķīmija
Autori Inese Mieriņa
Rasma Seržane
Maija Strēle
Jūlija Moskaļuka
Elga Ivdre
Māra Jure
Atslēgas vārdi japanese quince seeds, oil, amygdalin, detoxification
Anotācija -
Atsauce Mieriņa, I., Seržane, R., Strēle, M., Moskaļuka, J., Ivdre, E., Jure, M. Studies of the Oil and Meal of Japanese Quince Seeds. No: International Conference “Nutrition and Health”: Book of Abstracts, Latvija, Rīga, 4.-6. septembris, 2012. Riga: University of Latvia Press, 2012, 49.-49.lpp.
Pilnais teksts Pilnais teksts
ID 13511