Ārējo un iekšējo risku ietekme uz Latvijas izmitināšanas un ēdināšanas pakalpojumu nozari
2012
Inga Jansone, Irina Voronova

Darba mērķis ir pētīt ārējo un iekšējo risku ietekmi uz Latvijas izmitināšanas un ēdināšanas pakalpojumu nozari. Darbā ir izmantotas zinātniskās pētījuma metodes - analīzes, sintēzes, komercsabiedrību ekonomiskās analīzes, speciālo koeficientu un risku ranžēšanas. Autores ir pētījušas Latvijas izmitināšanas un ēdināšanas pakalpojumu nozares komercsabiedrību vidējos finanšu rādītājus. Ir izveidota Latvijas izmitināšanas un ēdināšanas pakalpojumu nozares ekonomisko, finanšu, izmitināšanas un ēdināšanas pakalpojumu tehnoloģisko procesu risku klasifikācija.


Atslēgas vārdi
accommodation and catering services sector, economic and financial risks, classification of risks, external and internal risk ranging
Hipersaite
https://ortus.rtu.lv/science/lv/volume/14025

Jansone, I., Voronova, I. Ārējo un iekšējo risku ietekme uz Latvijas izmitināšanas un ēdināšanas pakalpojumu nozari. Ekonomika un uzņēmējdarbiba. Nr.22, 2012, 80.-87.lpp. ISSN 1407-7337. e-ISSN 2255-8756.

Publikācijas valoda
Latvian (lv)
RTU Zinātniskā bibliotēka.
E-pasts: uzzinas@rtu.lv; Tālr: +371 28399196