Laboratorijas darbu krājums vides inženierzinātņu studentiem
2013
Dagnija Blumberga, Ivars Veidenbergs, Mārtiņš Gedrovičs, Aivars Žandeckis, Gatis Žogla, Agris Kamenders, Vladimirs Kirsanovs, Anna Kubule, Armands Cinis, Krista Kļaviņa, Miķelis Dzikēvičs

Krājums izveidots ar oriģināliem laboratorijas darbiem. To mērķauditorija ir gan vides inženierzinātņu studenti, gan studentu auditorija ar priekšzināšanām - maģistru programmas studneti. Krājums noderēs dabaszinātņu un inženierzinātnu studiju programmu stidentiem, ne tikai RTU un LU, bet arī citām Latvijas augstskolām un universitātēm. Laboratorijas darbiem ir augsta zinātniskās izpētes vērtība, jo tie iepazīstina ar eksperimentālās izpētes darbu veikšanas kārtību, standartiem metroloģijā, datu vākšanu, nenoteiktības vērtēšanu un rezultātu analīzi.


Atslēgas vārdi
Laboratory, cleaner production, pressure, CHP, efficiency, thermal conductivity

Blumberga, D., Veidenbergs, I., Gedrovičs, M., Žandeckis, A., Žogla, G., Kamenders, A., Kirsanovs, V., Beloborodko, A., Cinis, A., Kļaviņa, K., Dzikēvičs, M. Laboratorijas darbu krājums vides inženierzinātņu studentiem. Rīga: RTU Izdevniecība, 2013. 101 lpp. ISBN 9789934104442.

Publikācijas valoda
Latvian (lv)
RTU Zinātniskā bibliotēka.
E-pasts: uzzinas@rtu.lv; Tālr: +371 28399196