Sākums
Publikācijas
Pētījumu dati
Promocijas darbi
RTU zinātniskie žurnāli
Patenti
Tehnoloģiju piedāvājumi
LV
EN
Sākums
Publikācijas
Pārtikas nekaitīguma nodrošināšana pārtikas ražošanā
Pārtikas nekaitīguma nodrošināšana pārtikas ražošanā
2001
Lilita Bražinska
,
Jānis Rudņevs
-
Atslēgas vārdi
Pārtikas nekaitīgums, HACCP sistēma
Bražinska, L., Rudņevs, J. Pārtikas nekaitīguma nodrošināšana pārtikas ražošanā.
Kvalitāte un drošums
. Nr.6, 2001, 65.-69.lpp. ISSN 1407-8015.
Publikācijas valoda
Latvian (lv)
Publikācijas veids
Publikācija RTU zinātniskajā žurnālā
Pamatdarbībai piesaistītais finansējums
Nav zināms
Pētniecības nozare
2. Inženierzinātnes un tehnoloģijas
Pētniecības apakšnozare
2.3. Mašīnbūve un mehānika
ID:
2210
RTU Zinātniskā bibliotēka.
E-pasts: uzzinas@rtu.lv; Tālr: +371 28399196
Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet sīkdatņu lietošanai!
Piekrītu
Lasīt vairāk