Attālinātās apmācības aspekti studiju kursā «Datorgrafika mašīnbūvē» un darba efektivitātes paaugstināšana
Zinātniski metodiskā konference "Izaicinājumi inženierzinātņu augstākajā izglītībā": tēžu krājums 2021
Guntis Spriņģis, Ivans Griņevičs

Studiju kursu «Datorgrafika mašīnbūvē» apgūst mehatronikas specialitātes studenti. Tā mērķis – iegūt praktiskas iemaņas rasējumu izstrādāšanā un noformēšanā, apgūstot LV un ES standartus tehniskajā komunikācijā, kā arī apgūt AutoCAD programmas lietošanu. Kursa apguvei attālināti rodas nepieciešamība izmantot papildu rīkus un metodes informācijas labākai sniegšanai un atgriezeniskās saites nodrošināšanai. Lekcijas materiāls tiek pasniegts gan prezentācijas formā, gan arī mācībspēka datora ekrāna iespējošana, demonstrējot attiecīgo AutoCAD programmas komandu darbību un iespējas, paskaidrojot tās funkcionālo nozīmi, kā arī atsevišķos gadījumos uzsverot lietošanas specifiku.


Atslēgas vārdi
AutoCAD, rasēšana, standarti, darba efektivitāte
Hipersaite
https://ebooks.rtu.lv/product/rtu-masinzinibu-transporta-un-aeronautikas-fakultates-zinatniski-metodiskas-konferences-izaicinajumi-inzenierzinatnu-augstakaja-izglitiba-tezu-krajums/

Spriņģis, G., Griņevičs, I. Attālinātās apmācības aspekti studiju kursā «Datorgrafika mašīnbūvē» un darba efektivitātes paaugstināšana. No: Zinātniski metodiskā konference "Izaicinājumi inženierzinātņu augstākajā izglītībā": tēžu krājums, Latvija, Rīga, 15.-15. aprīlis, 2021. Rīga: RTU Izdevniecība, 2021, 39.-40.lpp. ISBN 978-9934-22-672-4.

Publikācijas valoda
Latvian (lv)
RTU Zinātniskā bibliotēka.
E-pasts: uzzinas@rtu.lv; Tālr: +371 28399196