Organizācijas psiholoģiskais klimats, darbinieku psiholoģiskā labklājība un to ietekmējošie faktori
Ilgtspējīga attīstība un tiesiskums turbulentā biznesa un politiskā vidē: Sustainable Development and Rule of Law in a Turbulent Business and Political Environment: tēzes 2018
Iveta Amoliņa

Organizācijas psiholoģiskais klimats pastāv jebkurā kolektīvā, tikai ļoti svarīga nozīme ir tam, vai tas ir pozitīvs vai negatīvs. Jēdzienus "darbinieka psiholoģiskā labklājība" un "organizācijas psiholoģiskais klimats" nevar vienu otram pretstatīt kā galveno. Šie jēdzieni ir savstarpēji saistīti, jo ja darbinieki neizjutīs psiholoģisko labklājību , cietīs organizācijas psiholoģiskais klimats, turpretī, ja organizācijā būs negatīvs psiholoģiskais klimats, tad cietīs darbinieka psiholoģiskā labklājība.


Atslēgas vārdi
psiholoģiskais klimats, psiholoģiskā labklājība, organizācijas vide
Hipersaite
https://jk.lv/wp-content/uploads/2020/11/Konf-2018_TEZES.pdf

Puķīte, I. Organizācijas psiholoģiskais klimats, darbinieku psiholoģiskā labklājība un to ietekmējošie faktori. No: Ilgtspējīga attīstība un tiesiskums turbulentā biznesa un politiskā vidē: Sustainable Development and Rule of Law in a Turbulent Business and Political Environment: tēzes, Latvija, Rīga, 26.-28. aprīlis, 2018. Rīga: Juridiskā koledža, 2018, 58.-60.lpp. ISBN 978-9934-8719-3-1.

Publikācijas valoda
Latvian (lv)
RTU Zinātniskā bibliotēka.
E-pasts: uzzinas@rtu.lv; Tālr: +371 28399196