Biznesa inkubatoru atbalsts un nozīme, izmantojot Eiropas Savienības Struktūrfondu līdzfinansējumu
2014
Iveta Amoliņa

Lai valstī varētu sekmīgi attīstīties ekonomika, ir aktīvi jādomā, kā atbalstīt mazos un vidējos uzņēmumus, uzlabot to konkurētspēju starptautiskajā tirgū un veicināt kopējo valsts tautsaimniecības attīstību un izaugsmi. Lai uzsāktu uzņēmējdarbību, jaunajiem uzņēmējiem nākas saskarties ar tādām grūtībām kā finansējuma piesaiste, lai varētu nodrošināt nepieciešamos sākotnējos resursus savas darbības uzsākšanai, gan arī trūkst zināšanu kapacitātes. Lai veicinātu uzņēmējdarbības attīstību Latvijā, tiek piedāvāti dažādi atbalsta pasākumi jaunajiem uzņēmējiem, ko finansē gan valsts, gan Eiropas Savienības struktūrfondu līdzekļi, gan dažādi privātie investori, investīciju fondi un organizācijas.


Atslēgas vārdi
Biznesa inkubators, Eiropas Savienības struktūrfondu finansējums, programma „Uzņēmējdarbība un inovācijas”, mazie un vidējie uzņēmumi, uzņēmējdarbība
Hipersaite
https://juristavards.lv/wwwraksti/JV/BIBLIOTEKA/GRAMATAS/JK_ZR_2014.PDF

Puķīte, I. Biznesa inkubatoru atbalsts un nozīme, izmantojot Eiropas Savienības Struktūrfondu līdzfinansējumu. No: Juridiskās koledžas zinātniskie raksti 2014. T.Jundzis red. Rīga: Juridiskā koledža, 2014. 87.-101.lpp. ISSN 1691-5992.

Publikācijas valoda
Latvian (lv)
RTU Zinātniskā bibliotēka.
E-pasts: uzzinas@rtu.lv; Tālr: +371 28399196