Vārds, Uzvārds | G. Kerch |
---|
Nosaukums | Publikācijas veids | Izdošanas gads | Autori |
---|---|---|---|
A DSC Study of the Effect of Ascorbic Acid on Bound Water Content and Distribution in Chitosan-Enriched Bread Rolls during Storage | Anonīmi recenzēts zinātniskais raksts, kas publicēts izdevumā ar starptautisku redkolēģiju un pieejams citā indeksētā datu bāzē | 2011 | G. Kerch, A. Glonin, Jānis Zicāns, Remo Merijs-Meri |
The Effect of Chitosan Oligosaccharides on Bread Staling | Anonīmi recenzēts zinātniskais raksts, kas publicēts izdevumā ar starptautisku redkolēģiju un pieejams citā indeksētā datu bāzē | 2010 | G. Kerch, Jānis Zicāns, Remo Merijs-Meri |
The Use of Thermal Analysis in Assessing the Effect of Bound Water Content and Substrate Rigidity on Prevention of Platelet Adhesion | Zinātniskais raksts, kas indeksēts Web of science un/vai Scopus datu bāzē | 2015 | G. Kerch, Jānis Zicāns, Remo Merijs-Meri, A. Stunga- Ramava, E. Jakobsons |