Zinātniskās darbības atbalsta sistēma
Latviešu English
Informācija par autoru
Vārds, Uzvārds G. Kerch

Publikācijas

Nosaukums Publikācijas veids Izdošanas gads Autori
A DSC Study of the Effect of Ascorbic Acid on Bound Water Content and Distribution in Chitosan-Enriched Bread Rolls during Storage Anonīmi recenzēts zinātniskais raksts, kas publicēts izdevumā ar starptautisku redkolēģiju un pieejams citā indeksētā datu bāzē 2011 G. Kerch, A. Glonin, Jānis Zicāns, Remo Merijs-Meri
The Effect of Chitosan Oligosaccharides on Bread Staling Anonīmi recenzēts zinātniskais raksts, kas publicēts izdevumā ar starptautisku redkolēģiju un pieejams citā indeksētā datu bāzē 2010 G. Kerch, Jānis Zicāns, Remo Merijs-Meri
The Use of Thermal Analysis in Assessing the Effect of Bound Water Content and Substrate Rigidity on Prevention of Platelet Adhesion Zinātniskais raksts, kas indeksēts Web of science un/vai Scopus datu bāzē 2015 G. Kerch, Jānis Zicāns, Remo Merijs-Meri, A. Stunga- Ramava, E. Jakobsons
Atrasti 3 ieraksti, tiek attēloti visi ieraksti.