Zinātniskās darbības atbalsta sistēma
Latviešu English

Publikācija: Brīvo taukskābju un ūdens satura ietekme uz rapšu eļļas pāresterifikācijas procesu

Publikācijas veids Raksts konferenču tēžu krājumā
Pamatdarbībai piesaistītais finansējums Nav zināms
Aizstāvēšana: ,
Publikācijas valoda Latviešu (lv)
Nosaukums oriģinālvalodā Brīvo taukskābju un ūdens satura ietekme uz rapšu eļļas pāresterifikācijas procesu
Nosaukums angļu valodā -
Pētniecības nozare 1. Dabaszinātnes
Pētniecības apakšnozare 1.4. Ķīmija
Autori Kristaps Māliņš
Tatjana Rusakova
Valdis Kampars
Jānis Brinks
Atslēgas vārdi -
Anotācija -
Anotācija angļu valodā -
Atsauce Māliņš, K., Rusakova, T., Kampars, V., Brinks, J. Brīvo taukskābju un ūdens satura ietekme uz rapšu eļļas pāresterifikācijas procesu. No: Apvienotais pasaules latviešu zinātnieku III kongress un Letonikas IV kongress: sekcija "Tehniskās zinātnes”: tēžu krājums, Latvija, Rīga, 24.-27. oktobris, 2011. Rīga: RTU Izdevniecība, 2011, 98.-98.lpp. ISBN 978-9934-10-227-1.
Pilnais teksts
ID 11499