Sākums
Publikācijas
Pētījumu dati
Promocijas darbi
RTU zinātniskie žurnāli
Patenti
Tehnoloģiju piedāvājumi
LV
EN
Informācija par autoru
Vārds, Uzvārds
:
Daiga Konrāde
Struktūrvienība
:
(0X300) Olaines tehnoloģiju koledža
Zinātniskais grāds
:
Doktors
E-pasts
:
Daiga.Konrade(at)rtu.lv
Publikācijas
Atrasti 6 rezultāti tiek attēloti no 1 līdz 6.
Pectin from Fruit- and Berry-Juice Production by-Products: Determination of Physicochemical, Antioxidant and Rheological Properties
(2023)
Daiga Konrāde
,
Sergejs Gaidukovs
,
Francisco Vilaplana
,
Pramod Sivan
Zinātniskais raksts, kas indeksēts Web of science un/vai Scopus datu bāzē
Carotenoid Extract and Oil from Pumpkin (Cucurbitta spp.) By-products for Facial Creams with High Antioxidant Activity
(2023)
Daiga Konrāde
Publikācijas konferenču materiālos, kas ir indeksēti Web of Science un/vai SCOPUS
Influence of Processing and Extraction Technologies on Physicochemical and Rheological Properties of Pectin Obtained from Pumpkin by-Products
(2022)
Daiga Konrāde
Citas publikācijas konferenču (arī vietējo) ziņojumu izdevumos
Extraction of Bioactives from Pumpkin By-products and Determination of their Antioxidant Activity
(2022)
Daiga Konrāde
,
Krišs Spalviņš
Publikācijas konferenču materiālos, kas ir indeksēti Web of Science un/vai SCOPUS
Options for the Use of Plant Biomass for the Reduction of Food By-Products and Promotion of Green Thinking in the Catering Sector in the Swedish Nature Reserve Areas
(2021)
Daiga Konrāde
Raksts konferenču tēžu krājumā
Influence of Extraction Method and Processing Technologies on Physicochemical Properties of Pectin from Pumpkin by-Products
(2021)
Daiga Konrāde
,
Māra Jure
,
Inese Mieriņa
Raksts konferenču tēžu krājumā
Patenti
Atrasti 1 rezultāti tiek attēloti no 1 līdz 1.
Pektīna iegūšanas paņemiens no ķirbja blakusproduktiem ar mikroviļņu ekstrakciju bez skābes
LV15771B
(
20.12.2023.
)
Daiga Konrāde
Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet sīkdatņu lietošanai!
Piekrītu
Lasīt vairāk